Okulumuzda İkaz-Alarm  ve Personel Tahliye Tatbikatı yapıldı.

Şbt

Uygulama evimiz öğretmenlerimiz tarafından aktif olarak kullanılmakta ve öğrencilerimize yaşam becerileri geliştirmeleri hususunda destek olmaktadır.

Şbt

Okulumuz rehber öğretmeni Hülya GEVREK ve okul hemşiresi Güngör KABA tarafından öğrenci velilerimize ´´ Temizlik, Hijyen ve Özel Gereksinimli Bireylerde Ergenlik Dönemi´´ konulu seminer düzenlendi.

Ara

Öğrencileri ile beraber okulumuza gelen velilerimiz için 12 Şubat İlçe Müftülüğümüz ile birlikte Kur´an-ı Kerim okuma ve temel dini bilgiler kursu açıldı.

Ara

Müdür yardımcımız Fatih AKSU ve okul hemşiremiz Güngör KABA´nın girişimleri ile Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı tarafından gönderilen, içerisinde diş fırçası, diş macunu ve sıvı sabun bulunan temizlik setleri öğrencilerimize dağıtıldı.Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı´na teşekkür ediyoruz.

Ara

Sınıflarımızda yapılan eğitim faaliyetlerimizle öğrencilerimizin yaşam becerileri kazanmaları ve akademik beceriler geliştirmelerine destek oluyoruz.

May

7-19 Yaş Aile Eğitimi Sertifikaları bugün velilere takdim edildi. Okul Müdürümüz Yusuf TÜRKYILMAZ,  Eğitimin ayrılmaz parçası olan velilerimizi yanımızda görmekten mutlu olduğumuzu, ilerleyen dönemdeki programlara da katılımların devam etmesini beklediğini ifade etti ve eğitimi başarıyla tamamlayan velilerimizi tebrik etti.

May

M.Kemal Üniversitesi Öğretim Üyesi Suad SAKALLI GÜMÜŞ´ün, Suzan-Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi´nde vermiş olduğu konferansa okulumuz öğretmenleri tam katılım gösterdi.

May

Rehber Öğretmenimiz Hülya KURT Tarafından velilerimize verilen 7-19 Yaş Aile Eğitimi Programı Tamamlandı