Kas

14 Kasım Dünya Diyabet Günü nedeniyle okul hemşiremiz tarafından velilerimize diyabet sunumu yapıldı.

Ekm

4/B sınıfı öğrencilerimiz arkadaşları Erdal'ın doğum gününü uygulama evimizde kendi yaptıkları pasta ile kutladılar.

Ekm

Kahramanmaraş İl Müftülüğü İl Engelli Koordinatörlüğü tarafından velilerimize yönelik ''Ailemde Bir Engelli Var'' semineri yapıldı.İl müftülüğümüze teşekkür ediyoruz.

Ekm

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürlüğü öğrencilerimizi Arslanbey mesire alanına götürerek ''atla terapi'' uygulaması yaptı.Büyükşehir belediyemize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Dünya el yıkama gününde öğrencilerimize doğru yöntemle el yıkama uygulamalı olarak anlatıldı.

Ekm

Dünya Gıda Günü münasebetiyle yaptığımız ''sağlıklı atıştırmalık'' etkinliğimiz.

Ekm

İklime Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 9-D sınıfı öğrencileri okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle birlikte etkinlikler yaptılar.

Ekm

4-B sınıfıyla pudingimizi yaptık, afiyetle yedik ve bulaşıklarımızı yıkadık.Günlük yaşam becerileri etkinliğimiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 99.Yıl Dönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Nis

2 nisan ´´Otizm Farkındalık Günü´´ okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Mrt

Rehber öğretmenimiz Hülya GEVREK ve hemşiremiz Güngör KABA velilerimize obezite ve obeziteyle mücadele konulu seminer düzenledi.

Mrt

22 mart ´´Dünya Su Günü´´ kapsamında DSİ 20. Bölge Müdürlüğü´nün desteğiyle, tüm personel ve öğrencilerimizin katılımı ile ´´su içme etkinliği´´ yapıldı.

Mrt

´´Beslenme Dostu Okul´´ projesi kapsamında haftada bir tüm personel ve öğrencilerimizle beraber egzersiz yapıyoruz.

Mrt

Büyükşehir Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğünün 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla hazırlamış olduğu ´´+1 SEVGİ FESTİVALİ´´ne okulumuzda katıldı.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından  “Özel Çocuklara Özel Materyaller ”düşüncesiyle özel eğitim öğrencilerine yönelik hazırlanan materyallerin dağıtımı İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cemal YILMAZ´ın katılımı ile okulumuzda yapıldı.