Şbt

Okulumuz 4/A Otizm Sınıfı Özel Eğitim Öğretmeni Oğuzhan Avcı, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında "Desen Desen Özel Eğitim" projesine başlamıştır. Projenin amacı, özel eğitim öğrencilerinin akranları ile etkili iletişim kurmalarını sağlamaktır.

May

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Akif BULUT okulumuz öğrencilerini evlerinde ziyaret ederek hediyeler verdi.

May

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Kaymakamımız Sayın Serkan KEÇELİ okulumuz öğrencisi Muhammed'i evinde ziyaret ederek hediyeler verdi.

Okulumuz öğretmenlerinin yaptığı ev ziyaretleri.

Ara

Yerli Malı Haftası etkinliğimiz.

Ara

Kahramanmaraş İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörlüğü öğrencilerimizi cami ile buluşturdu.

Ara

Engelsiz Yaşam Cafe'de normal gelişim gösteren öğrenciler ile özel gereksinimli öğrencilerimiz kaynaştırma ve drama etkinliği yaptı.

Ara

12 Şubat Kaymakamımız Sayın Serkan KEÇELİ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Akif BULUT okulumuzu ziyaret ettiler.Sınıflarımızda incelemelerde bulunarak öğrencilerimizle birlikte 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutladılar.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı Sayın Ayşe CESUR, Ak Parti 12 Şubat İlçe Kadın Kolları Başkanı Sayın Banu PAKDİL, Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanı Sayın Ayşe TAŞKIRAN ve 12 Şubat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sayın Fatma AKTUĞ okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle ve velilerimizle bir araya geldiler.

Ara

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlediği 'Hayallerim ve Ben' konulu resim yarışmasında okulumuz 6/B sınıfı öğrencisi Ahmet Kaan AYNA il birincisi olmuştur.

Kas

Millî Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı arasında yapılan protokol kapsamında  ''Beslenme Dostu Okul'' sertifikamızı aldık.

Kas

4/B sınıfımızın uygulama evinde yaptığı kıyafet ütüleme ve katlama çalışmaları.

Kas

1/A sınıfı öğrencimiz Burak Kaan'ın doğum günü etkinliği.